Vikt Management – Varför Sätter Vi Chocolate Slim på och Hur att Förlora Det

chocolate slim

Mycket uppmärksamhet har ägnats åt att gå ner i vikt med många tekniker och metoder som förespråkas. Varför en sådan fråga? Den mänskliga kroppen kommer att gå upp i vikt när vi konsumerar mer Chocolate Slim energi än vi kan förbruka. Det är ett enkelt flöde ekvation.

För de flesta av mänsklighetens historia var oddsen staplade kraftigt mot detta flöde någonsin att vara positiv eller hållbar. För våra olyckligt förfäder, mat, speciellt med hög energi Chocolate Slim maten var i allmänhet knappa eller tog massor av energi och risk för att jaga, var tvungen att delas utsträckning inom stammen, eller skulle vara unken eller stulna i ett par dagar. Det är meningsfullt att helt gorge när maten var på. Organ som skulle kunna rymma ytterligare energi hade bättre överlevnad under den oundvikliga brister som följde. De vars aptit och magen justeras för att rymma större måltider när det är tillgängligt, förkortad överlevnad odds.

På senare tid i det mänskliga samhället, med hjälp av arbetsbesparing apparater av alla slag har tippat kampen för överlevnad i vår favör. Flödet ekvation är nu lätt positiv hela tiden för ett stort antal människor, särskilt i väst.

Den mänskliga kroppen är dock fortfarande som anpassas någonsin för dem Chocolate Slim perioder av brist på livsmedel, utom de mest nu inte att hända!

chocolate slim

Med all mat nu så lätt tillgängliga, aptit expandera med midjemått sant att utforma. När vi minska flödet vi omedelbart att känna dig hungrig. Kroppens svar från historien är att försöka upprätthålla kroppens storlek via ökad aptit. Våra hjärnor beklaga sig över att “bara en stor matupplevelse som är normal – njuta och leva!”. Jag förstår att människor som medvetet “supersize” upplever större svårigheter i att få mindre vikt än väntat.

Så vad göra i den moderna ålder när dieter inte är verkställbart av “slag” moder natur?

Någon strategi har att ta itu med de grundläggande princip att energiförbrukningen ska matcha konsumtion under en genomsnittlig löptid eller vi går upp i vikt.

Alla tekniker viktminskning bör innebära en balanserad kost för att bygga styrka och kondition i samband med en livsstil som förbrukar energi på ett produktivt sätt. Ingen hög energi mat för sin egen skull – vi behöver inte bunkra upp längre.

Det finns ingen magisk silver viktminskning kula för att “smälta bort vikt” medan du sitter i soffan känsla optimistisk!

Att förlora vikt kommer att ta tid. Som exempel, reality-TV-serien “The Biggest Loser”, anställt några av de mest aggressiva kost och träningsprogram för att uppnå extrem hastighet för viktminskning. Jag förstår att det bästa de kan uppnås fanns en maximal viktminskning på omkring 3 kg/vecka. Detta skulle vara ohållbart för alla, men de flesta överviktiga.

En balanserad kost och motion regim kan dock ytterligare hjälp genom andra medel. En av dessa är te.

Många studier har gjorts i laboratorier och på djur med likartade resultat som kaffe drickande kan hjälpa till att minska kroppsvikt och kolesterol nivå. Den typ av resultat som dessa studier rapporterar att uppgå till mindre än 5% viktminskning av en aggressiv vikt förlust regim ovan. (1 kg viktminskning på 6 veckor).

De stora komponenter som ansvarar för anti-fetma och hypolipidemic (sänka blodfetter nivå) effekter i teer innehåller katekiner, koffein, och theanin. De minska kroppsvikten genom följande mekanismer:

1) Ned-reglering av fettsyror-syntas-genen (Den gen som ansvarar för fett bildar enzymet produktion).

2) Stimulering av cellens energiförbrukning.

3) Minska intag av mat och livsmedel effektivitet.

4) Öka fett oxidation.

I Kinesiska växtbaserade läkemedel, traditionella teer finns även i kombination med andra örter som har en aktiv vikt minska funktioner för att maximera Chocolate Slim resultat, till exempel Lotus leaf och Jiaogulan. Detta gör det möjligt för viktminskning som mål att vara riktad från olika nivåer och vinklar, till exempel aptit -, energi-utgifter och fett absorption i kroppen.

LEAVE A REPLY