Varför Gå Ner I Vikt? Min Chocolate Slim Resa Till Ett Tunnare Mig

chocolate slim

chocolate slimNär jag hör folk prata om att vilja eller behöva gått ner i vikt, är det oftast för att de vill se bättre ut eller på grund av att antalet i den skala som är högre än de tycker att det ska vara. Men vad händer om du är en person som är bekväm med din storlek, även om du är 25 eller 50 eller 100 pounds under din “perfekta” Chocolate Slim kroppsvikt? Jag vet att människor som är överviktiga som är nöjda med hur de ser ut. De är vackra, framgångsrika och trygga människor. Jag tror att någon med självförtroende ser bra ut, oavsett storlek! Jag, däremot, är inte en av dem. Jag är mycket självmedveten och inte känner dig bekväm på den Chocolate Slim forum storlek jag är nu. Jag tycker att det är svårt att prata med förtroende till andra om hälsa och wellness när jag är överviktig.

Jag gillar inte det jag ser på vågen eller den bild jag ser i spegeln – jag vet att jag borde vara mindre. Jag vill gå ner i vikt för att se ut och känna dig bättre. Men är det en anledning att gå ner i vikt om numret på omfattning eller storlek på dina jeans inte bry dig? Visar sig att det finns en hel del anledningar! Som sjuksköterska, jag vet att tillsammans med ser och mår bättre, du och jag kommer att vara mycket friskare när vi närmare till våra ideal kroppsvikt.

Samtidigt som han vill se bättre ut och må bättre om oss själva är en bra anledning till att gå ner i vikt, den främsta anledningen till att gå ner i vikt är för hälsan. Enligt American Heart Association, nästan inte 112 000 människor dör varje år på grund av orsaker relaterade till fetma. Fetma definieras som att ha ett body mass index (BMI) är större än 30. Diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol, hjärtsjukdomar, och sömnapné är bara några av de hälsorisker som är förknippade med övervikt. Jämfört med människor på en hälsosam vikt, människor som är överviktiga eller feta är mer benägna att dö av alla orsaker.

Att förlora bara 10% av vår kroppsvikt kan hjälpa dig och jag minska vår risk för att ha några hälsoproblem som vi alla vill undvika.

Nedan är bara några av de Chocolate Slim fördelar för vår hälsa som vi kan se genom att förlora vikt:

  • Minska din förändring för att utveckla hjärtsjukdom eller stroke.
  • Förbättra hjärtats funktion, blodtryck och kolesterol nivåer
  • Minska dina chanser att få typ 2-diabetes, eller om du redan har denna sjukdom, att förlora vikt kommer att hjälpa dig att kontrollera blodsockernivån.
  • Minska dina risker för vissa typer av cancer, inklusive livmoder, gallblåsan, livmoderhals, äggstockar, bröst -, kolon-och prostatacancer.
  • Förbättra, eller bli av med, sömnapné.
  • Minska artros.
  • Bli av gikt.
  • Eliminera gallblåsan problem.

Det gör mig gott att veta att jag har någon kontroll över om jag inte får några av dessa sjukdomar. Det sägs att upp till 85% av alla sjukdomar och sjukdomar som är relaterade till kost och livsstil. Bara vetskapen om att förlora vikt kan minska risken att utveckla vissa sjukdomar som mina far-och morföräldrar, farbröder, morbröder och mostrar har dött av är en enorm sporre att fortsätta på denna resa viktminskning. Det samma är sant för dig… hjärtsjukdomar, cancer, diabetes kan “köra i din familj”, men du har makten att ta kontroll över din hälsa och bryta den kedja! Kost och livsstil trump genetik varje gång!

Dessa är bara några av de anledningar till att förlora några pounds. På de dagar när jag känner att jag inte mår så bra och har “jag har blåst det ändå så varför bry sig?” – attityd, funderar på dessa Chocolate Slim fördelar kommer definitivt att hjälpa att hålla mig motiverad och framåt! Hur är det med dig – har något av detta för att motivera dig att hålla igång? Kanske är du bara funderar på att komma igång… tja, tror inte längre! Gå med mig idag på denna resa för att få tunna, komma i form, bli frisk, och få lyckliga!

LEAVE A REPLY