Varför De Flesta Misslyckas På Att Förlora Chocolate Slim Vikt 

chocolate slim

Varje dag tusentals människor över hela Amerika bestämmer att de ska gå ner i vikt. De har nått en punkt i livet där de bestämmer att de är helt enkelt trött på att vara överviktig, och de är äntligen går att göra något åt det. De börjar äta mindre Chocolate Slim. Och den mat vi väljer att äta är friskare än de saker som de har att leva på i flera år. Eller de skicka efter några träningspass band de har sett på internet, eller som annonseras på sena TV infomercials. De ansluter till en hälsa och fitness club, eller ett träningspass i gymmet. De köper en vikt. De köper en stegräknare och några promenader skor och chef för trottoarer. De är pumpad!

Och för ett tag, det går bra. De är ute och går varje dag, eller om de är att träffa gymmet varje kväll, och de är för att skära ner på Chocolate Slim erfarenhet desserter, läsk och skräpmat. Efter några veckor eller månader, de har gjort klara framsteg. Och ändå, om du checkar in med dem ett år senare, är den sorgliga sanningen är att många av dem kommer att ha gett upp. De har övergett sina nya hälsosamma livsstil och återgått till sina dåliga vanor. Detta är tragiskt. Det väcker också frågan om varför denna erfarenhet är så vanligt.

Prata med några människor som har gått igenom detta, och du kommer att höra ett brett utbud av Chocolate Slim skäl till varför de föll av vagnen.

chocolate slimDe blev sjuka av att äta kanin mat. De missade sina läskedrycker, och tänkte att en eller två en dag skulle inte skada. De hade en mindre skada som orsakade dem att lägga av träning för ett par veckor och bara aldrig kom tillbaka i spåret. De träffar en platå och inte kan verka för att få misslyckades och göra några större framsteg. Och i sina hjärtan, att de verkligen tror att det är därför de sluta.

Men dessa är inte de verkliga orsakerna till de sluta. Dessa är sekundära orsaker. Anledningen till att de misslyckades i sina ansträngningar viktminskning förlust av motivation. När de började, de var mycket motiverade. De var sjuka och trött på att vara fet och banne att de skulle förändra sina liv oavsett vad. Och att det ursprungliga glans höll dem igång för ett par veckor eller månader. Men allt eftersom veckorna och månaderna går, och som de oundvikliga problem, utmaningar och motgångar kommer, det var inte tillräckligt för att hålla dem igång.

Vad är hemligheten för att hålla sig motiverad?

Det finns inte någon enda svar som fungerar för alla. Vissa människor kämpa för det genom att ha en partner viktminskning, och de uppmuntra och motivera och utmana varandra att hålla igång. Vissa band en bild av sig själva på sin högsta väga på deras kylskåp, datorskärm, eller badrumsspegeln. Vissa använder motiverande ljud och skriftliga affirmationer för att hålla dem på rätt spår. Andra läsa en stadig diet av böcker och tidskrifter om viktminskning och hälsa. Vissa går online för uppbyggelse och uppmuntran. Många använder belöningar för sig själva, både stora och små, till exempel att köpa något fint när de når ett visst mål. Andra förändringar på deras träningspass rutiner eller miljöer på en regelbunden basis för att förhindra tristess.

Naturligtvis många människor som är framgångsrika i att förlora vikt att använda mer än en av dessa strategier. Om du planerar på att förlora vikt, eller om du har gjort det ett tag redan, måste du vara medveten om att förlust av Chocolate Slim motivation är din #1 fienden och har en plan som anges anges i förväg för att ta itu med det. Hitta något som har fungerat för dig tidigare när det gäller att nå mål, eller använda något av förslagen ovan, eller tänka helt utanför ramarna. Vad du än gör, tappa inte bort din motivation och din chans till ett friskare och gladare liv.

LEAVE A REPLY