Top 3 Skäl till Varför Du Fortfarande är Feta Trots att de Försöker Alla Populära Dieter Där Ute

övervikt

Om din läser denna artikel, jag kommer att anta att du har provat ganska många dieter där ute. Och jag kommer också att anta att du har upptäckt den hårda vägen) att något är fel. Det är bara något som inte arbetar med hela “kosten spelet’ sant?

I denna korta artikel, jag skulle vilja ge dig den top 3 skäl som jag tror är ansvarig för extra bagage som du bär runt på.

Men innan jag ger dig skäl, jag behöver bara för att få något av min bröstet först. Du kanske har hört det här många gånger förut, men du måste SLUTA tänka på att äta samt ‘diet’. Det var först när den punkten klickade i min hjärna att jag hade någon verklig framgång med min kropp.

Tro mig, om varje gång du börjar “äta hälsosamt” – du associera det med “att vara på en diet”, du kan lika gärna kyssa dig chansen att bränna din fett adjö. Allvarligt…

Ok, låt oss få till det 3 skäl ska vi?

övervikt

  • Anledning nummer 1 är att förstå vad som händer med maten när den kommer in i din kropp. Du måste förstå att inte allt som går in i din kropp reagerar på samma sätt. Vi har 3 huvudsakliga näringsämnen – protein, kolhydrater, fett och rätt? Men sedan har vi också den egenskaper av dessa livsmedel.

Du vet…huruvida eller inte att lchf är ett lågt GI eller högt Gi, till exempel. Om att protein källa kommer att absorberas snabbt eller långsamt av kroppen. Eller om att fett källa är hög i mättat fett, transfetter, och majssirap (vilket är ett recept för snabb fat få av vägen).

Så det första skälet är att man inte betalar uppmärksamhet till hur livsmedel kommer att reagera med deras kroppar när de klubbade ner det…

  • Anledning nummer 2 går hand i hand med anledning 1. Du ser att det är inte tillräckligt att veta hur mat, ingredienser och egenskaper kommer att reagera, du behöver också veta hur de kommer att reagera vid olika TIDPUNKTER. Så hur du måste förstå näringstiming.

Och vi vet alla grunderna i detta koncept som till exempel att vi inte ska äta för sockerrik mat innan vi sova eftersom man har mer chans att lagras som fett när du är klar upprepande.

Men det finns många andra exempel. Låt mig ge dig en… jag säger inte att kolhydrater är problemet till varför de flesta människor bär mer fett än de skulle vilja, men kolhydrater är många gånger som förbrukas vid fel tidpunkter.

  • Du ser, det är bara tiden som din kropp verkligen BEHÖVER kolhydrater är när din muskel glykogen butiker är tomma eller med låg. Men när du äter kolhydrater, särskilt de som innehåller stora mängder av socker… ditt blodsocker toppar, insulin frigörs och din kropp behöver för att transportera extra energi NÅGONSTANS inte det?

Få bilden? Du är glykogen butiker är oftast låg när du vaknar, efter att du tränar, eller efter långa timmar av att inte äta. Men INTE efter du precis ätit middag!

Många dieter koncentrera sig på den kvantitet av livsmedel, snarare än kvalitet. Det finns en viss logik i detta, eftersom det enda sättet att gå ner i vikt är att vara i ett kalori underskott. Men vad de inte fokusera på att många gånger är den faktiska MAT du lägger in i din kropp.

När du upprepade äta livsmedel som inte är avsedda att komma in i kroppen, din lever (som är din fettförbrännande maskin) blir överbelastad och fettförbränningen avtar och efter ett tag STANNAR. Bottom line: äta hälsosam och näringsrik mat för det MESTA.

Tja, jag hoppas att du har haft denna artikel på 3 skäl till varför du inte lyckats på populära dieter i det förflutna.

LEAVE A REPLY