Senaste Anti Aging Råd att Se Yngre

ung kvinna

Den senaste anti aging råd kommer att rekommendera två saker: att använda ett bra anti skrynkla grädde och leva ett hälsosammare livsstil. Forskarna att uppfinna och förbättra anti skrynkla krämer har gjort stora framsteg i forskning och utveckling. Detta innebär att det finns skrynkla krämer som ger omedelbara resultat, förhindra åldrande hud runt ansikte och nacke, och även hjälpa till att vrida klockan tillbaka genom att vända äldre hudskador. Men det är också viktigt att förstå varför huden blir skadad i första hand.

Den senaste anti aging råd punkter till solen som en av de största bovarna i förtid åldrad hud. Detta beror på att någon solen bryter ner kollagen i huden och så småningom hindrar det från att regenerera. Eftersom din hud består av åttio procent kollagen, som du ålder, du kommer att märka mer rynkor och linjer än vad som är normalt om du spenderar för mycket tid ute i solen.

Så den senaste anti aging råd kommer att rekommendera att du använder en anti-rynk kräm med SPF 15 på morgonen innan du går ut, och sedan en nattlig vitaliserande kräm när du går till sängs. På detta sätt kan du förhindra att skadliga skador i solen under dagen och sedan återfukta huden på natten. Detta skin regimen kommer inte bara att förhindra rynkor, men reparera dem. Som väl är den senaste anti-åldrande råd fortfarande rekommenderar att du äter massor av rå frukt och grönsaker och dricka mycket vatten.

De senaste råden har också mer kostrekommendationer för hudvård.

ung kvinnaEn kost rik på mättade fetter också bidrar till för tidigt åldrande. Så, om du älskar snabbmat, har du förmodligen upplevt lite för tidigt åldrande hud runt ansikte och hals. Minska på mättade fetter kommer inte bara få dig att må bättre, det kommer också att hjälpa din hudton och minskar framtida linjer och rynkor. Tillsammans med en bra skrynkla grädde, du kommer se bättre resultat snabbare om du slutar äta skräpmat som pizza och chips.

Den senaste anti aging råd rekommenderar också att du skär ner på rökning. Rökning är kopplad som en direkt orsak av torr hud i ansiktet. Detta beror på att rökning leder till att din kropp av vitaminer som hjälper kroppen att naturligt producera kollagen som gör att din hud ser yngre ut. Också, när du rynka på dina läppar för varje gång du andas, du gör repetitiva ansiktsuttryck motioner som kommer att göra permanenta linjer runt munnen, eftersom din kollagen kommer att vara uttömda. Moderna skrynkla krämer kan avsevärt minska dessa skador, men den senaste anti aging råd rekommenderar att skära ned på rökning så att de krämer kommer att arbeta snabbare.

Som väl är den senaste anti-åldrande råd adresser effekterna av alkohol. Alkohol är ett annat ämne som utarmar kroppen av näringsämnen som är nödvändiga för att producera kollagen. För bra hudvård, det är bäst att begränsa konsumtionen av alkohol för att se de dramatiska effekterna av de bästa anti skrynkla krämer. Detta beror på att någon anti skrynkla grädde fungerar bättre om du följer en hälsosam diet.

Men senaste anti aging råd inte alltid center om kost och livsstil. Det finns så många viktiga genombrott med anti skrynkla krämer som kan förebygga och reparera skador på huden, skador, som du kan plocka anti skrynkla krämer för att behandla ett specifikt område, såsom ålder fläckar eller kråksparkar. Detta är eftersom det finns så många nya ingredienser som har visat sig kraftigt förbättrar strukturen och elasticiteten i huden, så det är värt att pröva olika krämer och behandlingar som passar din hud.

LEAVE A REPLY