Saker att Veta Om Gemensam Smärta

akupunktur

Med ca 70 miljoner människor är drabbade med ledvärk i USA ensam, fler och fler drabbade söker ett effektivt medel för att uppnå gemensam smärta. Ledvärk kan orsakas av många faktorer, såsom ålder, ärftliga förhållanden, sjukdomar och vanvård. Att fastställa vad som orsakar din ledvärk är mycket viktigt eftersom om smärtan inte behandlas på rätt sätt, ännu viktigare om en allvarlig sjukdom som har medfört smärta, vissa komplikationer kan uppstå. Detta kommer att leda till mer smärta och obehag för den drabbade.

Det finns många faktorer som kan orsaka ledvärk.

Några av de mindre komplicerade villkor som är förknippade med smärta i lederna inkluderar artros, reumatoid artrit och gikt. Artros är den vanligaste typen och det sker när den skyddande brosket som täcker benen bär och tårar. Detta kan sedan leda till att gnugga av ben tillsammans. På grund av friktion, smärta och svullnad orsakas och förvärras när brosket är skadade ytterligare. Reumatoid artrit är en kronisk gemensamma villkor som är mindre vanligt än primär artros. Det är en autoimmun i naturen, eftersom kroppens immunförsvar orsakar den gemensamma sväller och orsakar en inflammation som så småningom kan sprida sig till andra vävnader. Den sista, vilket är gikt, påverkar knän, fötter och handleder och har något att göra med urinsyra insättning bygga upp. Detta kan föra fram bildandet av en nål som kristaller och kan vara mycket smärtsamt för lederna.

För grundläggande gemensam smärta NSAID också kallas icke-steroida anti-inflammatoriska läkemedel, glukosamin, kondroitin, och andra är föreskrivna av läkare. För andra alternativ behandling, sjukgymnastik, ortopedisk kompletteringar, förändringar i livsstil, ledbyteskirurgi eller höftprotes är bara några av de sätt som används för att hjälpa de drabbade att leva och leda en livskvalitet.

Men vissa mediciner när i överskott kan frambringa många komplikationer, särskilt för njurarna. Också, vissa människor inte får den hjälp de ville ha av dessa läkemedel. Andra fruktar att den långsiktiga effekten av syntetiska droger för deras hälsa och så att de vända sig till alternativa och naturliga mediciner för att hantera gemensamma smärta.

För en, akupunktur har fått miljontals människor över hela världen.

akupunkturAkupunktur kan fungera för andra kroniska smärtsjukdomar. Det fungerar med principen av inriktning på områden på kroppen för att frigöra bra kropp kemikalier som kan bekämpa smärta. Det har också föreslagits att akupunktur stängs av smärta receptorer i kroppen.

C-Vitamin är också viktigt i smärtlindring.

C-Vitamin skyddar lederna från mer negativa effekter till följd av slitage de utsätts för lederna. Det spelar också en viktig roll i produktionen av ben och brosk.

Om du skulle vilja att övergå till alternativa medel för att uppnå gemensam smärta, se till att rådgöra med din läkare om dina planer. Din läkare kan ge dig råd om avveckling av vissa läkemedel kan vara skadliga för dig. Också, du kan inte vara säker på om man tar läkemedel och naturläkemedel kosttillskott på samma gång kan det leda till att kemiska reaktioner, som kan vara giftiga för dig.

LEAVE A REPLY