Populära dietprogram som Kan Hjälpa Dig Att Förlora 10 Pounds Eller Mer i 4 Veckor

viktminskning3

Nedan kommer vi att granska populära dietprogram som kan hjälpa dig att gå ner 10 kilo på 4 veckor eller mer. När det gäller att förlora vikt, den kampen börjar inte i att försöka bibehålla ditt sätt att banta eller hålla upp med din träning rutin utan snarare i att försöka välja ut en diet plan i första hand. Det finns så många dieter där ute som hävdar att de är de bästa och mest hälsosamma och du kommer att förlora mest i vikt med hjälp av dem. Det är svårt att skilja mellan fakta och galenskap.

Det bästa du kan göra för dig själv när du funderar på att starta en vikt förlust regim är att besöka din läkare eller en dietist, eller både och. De kan ge dig en bättre förståelse och peka dig i rätt riktning. Men, ju mer du vet desto bättre.

Nedan är en lista över några av de mer populära bantning tekniker ute och vad de omfattar.

viktminskning3

DASH: DASH dieten eller Dietary Approach to Stop Hypertension är fokuserad kring att göra just detta. Denna diet är avsett för personer som har pre-hypertoni eller högt blodtryck. Denna speciella kost motverkar livsmedel som läsk som innehåller en hel del socker. Också, det uppmuntrar till en minskning av mättat fett, natrium och kolesterol från den totala kosten, istället öka intaget av fibrer och grönsaker.

Pritkin Kost: Ursprungligen utvecklat för personer med hjärt-sjukdomar, senare på Robert Pritkin ändrade det till en diet för att legitimt att bekämpa fetma och främja viktminskning. Denna diet är inriktad på fiber, vatten, fullkorn livsmedel och livsmedel som är rika på vitaminer och mineraler. Frukt och grönsaker är tillåtet med måtta. Tillsammans med denna diet, 30 minuters motion uppmuntras varje dag. En dra-tillbaka till denna kost är att den är låg i protein och kalcium.

NutriSystem: NutriSystem är en diet plan som använder färdigförpackade måltider. Fördelarna med denna diet är att måltider är förutbestämd för dig så det finns ingen gissa när det kommer till att planera dina måltider och när du vill planera din egen mat, kan du köpa din egen mat i stället för att välja den färdigförpackade måltider de skickar till dig. Men många kunder har funnit att de färdigförpackade måltider är ofta salta, och impalpable.

Äta Mer, Väger Mindre: Denna diet, som utvecklats av Dr. Dean Ornish är en diet som är mer inriktade mot vegitarians. Som väntat, på denna diet kommer i huvudsak att bestå av bönor, hela korn, soja och en generös mängd av produkter, fibrer och kolhydrater. För att du äter en hel del kolhydrater och fiber, att du känner dig mätt snabbare och äta mindre. Också detta hindrar dig från att småäta under dagen eftersom att du känner dig mätt längre. Nackdelen med denna kost, om du inte planerar att ha en vegetarisk livsstil för länge, det finns inga resultat på lång sikt. Men, om du inte planerar att ha en vegetarisk livsstil kan resultaten vara konsekvent och långsiktigt. Också, den bok som du har för att köpa och har många bra recept och det är endast kostnader utanför själva maten som du måste ta hänsyn till.

I det långa loppet, att komma ner till en hälsosam vikt kan förbättra många saker, din självbild, självförtroende samt förebygga många sjukdomar som följer med fetma.

Sanningen om bantning är att du kan gå ner i vikt med hjälp av någon diet som du önskar. Om du håller dig till det tillräckligt länge kommer du att gå ner i vikt. Men, gå ner i vikt kräver en omfattande förändring i livsstil och inte bara ditt ätande. Du måste vara beredd att träna regelbundet bortsett från att bara äta rätt. Kom också ihåg att dessa dieter är inte det ENDA sättet att gå ner 10 kilo på 4 veckor och det finns många andra metoder. Den BÄSTA dieten är den som du faktiskt kommer att hålla sig till lång sikt.

LEAVE A REPLY