Ont i Penis-Xtrasize i Turkiet Tid: Thanksgiving Tips för Mäns Hälsa

passionerat par

Ah, Thanksgiving! För många Amerikaner är det en tid för att dela med familjer, för vissa män, men Thanksgiving kan få ont i penis för ett antal skäl. Att upprätthålla Xtrasize penis hälsa innebär att veta vad man ska göra på semester för att hålla paketet i lämplig form och för att hantera eventuella problem som kan uppstå.

Tackar för sex.

En av de främsta orsakerna till Thanksgiving-relaterade ont i penis är också en av de mest underhållande: rikligt sex.

Gunga Xtrasize Pilgrimer

passionerat parMedan Pilgrim förfäder kan ha varit lite blyg om att diskutera sex, America ‘ s förfäder (och förmödrar) var inte blyg om att delta i Xtrasize bluff sexuella romps. Ja, en av grundsatserna i den Puritanska tanke är att gifta män och kvinnor hade en skyldighet att fortplanta sig. Och även om det kanske inte har skrivits in i religionen, det var en allmän förståelse som hustrur bör tillåta sina män att släppa sina uppdämd sexuell energi så ofta som önskas.

Numera, naturligtvis, det är mycket större sexuell frihet för både män och kvinnor – och att delta i frisk, kraftfull sex är en hävdvunnen sätt att fira Thanksgiving. Saker och ting är betydligt lättare, naturligtvis, av de traditionella fyra-dagars helg, vilket ger en människa mer fritid att engagera sig i hans favoritsysselsättning. (Beviljade, de där irriterande fotboll spel kan komma i vägen ibland – men det är därför Man uppfann halvtid snabbisar.)

Problemet är naturligtvis att när en kille gör sin utrustning till något som liknar en evig rörelse sex machine för fyra dagar, han är bunden att vakna upp på måndag morgon med en rå, ont i penis – i grund och botten, en välhängd baksmälla från över-njutning.

Turkiet scratch

Penis smärta fick från för mycket sex är en inte-så-hemska problem att ha. Mindre önskvärt är penis obehag frågor som härrör från andra källor.

Till exempel, i centrum av Thanksgiving är frikostig middag som finns på så många bord som är förankrade i de traditionella jätte butterball av en kalkon. Kärleksfullt tillagade (och våndades över av kockar fylld med ångest), Thanksgiving måltid är en knapp-nya erfarenheter som kan lägga till en pund eller två till en kille magen samtidigt som man lägger ett översvallande lyckligt leende på hans ansikte.

Tyvärr, för vissa människor är det också resulterar i svårigheter att hålla händerna från sitt skräp – och inte på grund av en envis hårt på. Vissa människor har allergiska reaktioner mot livsmedel, i många fall, reaktionen inte yta för exponering är minimal – men, den stora mängden mat på semestern bordet kan orsaka en man att få i sig förbi sin gräns, vilket resulterar i ett utbrott av klåda. När som klåda sträcker sig till penis, obehag ökar avsevärt.

Vet en allergier.

Med detta i åtanke, är det viktigt att man är medveten om vad hans allergi utlöser, och han bör vidta åtgärder för att undvika dem. Detta kan innebära nixing vissa livsmedel helt och hållet, genom att begränsa mängden av dem som intas eller att se till att ta medicin som syftar till att förhindra allergiska reaktioner uppstår.

Ett gott råd: En människa kan få en allergisk reaktion mot en läcker turkiet även om han har någon allergi för att fågeln själv. Detta beror på att många kalkoner säljs som “penslas” eller “self-tråckla” fåglar; de har injicerats med lösningar för att göra dem mjuka och ibland dessa lösningar inkluderar ingredienser som en intet ont anande person kan vara allergiska.

Felaktig klädsel

Massor av killar sätta på hunden, kläder-wise, för Thanksgiving. Snygg är ett värdigt mål, men när du bär kläder som man sällan dons, tänk på att huden kan reagera dåligt på det. Till exempel, en kille som bär khaki byxor och växlar till ull för Turkiet Dag kan det sluta med en penis som är klåda som en galning innan maten är framlagd på bordet.

Lyckligtvis som ett kliande eller ont i penis kan ta lättnad från en kvalitet penis hälsa grädde. Gnugga på en kräm som är fylld med naturligt mjukgörande (bland annat sheasmör och vitamin E hjälper till att lindra både ömhet och obehagligt, störande klåda. Det är ännu bättre om den valda Xtrasize kräm innehåller acetyl L-karnitin, om overaggressive Thanksgiving sex resulterar i en de-sensibiliserade medlem, denna ingrediens kan bidra till att återställa förlorad känsla för verktyg.

LEAVE A REPLY