Naturliga Anti-Aging Hudvård

vacker hud

Vår hud är av avgörande betydelse för vår hälsa. Vår hud är ansvarig för att ge skydd från miljön, vilket ger oss en emotionell känsla av gränsen, för att skapa en sensuell medvetenhet till kommunikation med “utanför” världen t ex att känna glädje eller smärta signaler som är avgörande för vår överlevnad och välbefinnande.. Hur vår hud känns fysiskt, ofta avgörande för hur vi mår känslomässigt.

Vår hud är ett av de sätt som vi kommunicerar information om oss själva till andra.

vacker hudVi rodnar, blir bleka, signal “oro” eller “stress”med rynkor i vår pannan eller runt ögon och mun. Vår hud är ofta används av andra för att bilda sig en uppfattning om vår ålder, hur mycket vi är inomhus eller utomhus och vår verksamhet, genom ärr, rynkor, färger och konsistens av huden. Vår hud är en signal till oss själva och andra om vår allmänna hälsa internt, externt, fysiskt och känslomässigt. “Hur ser jag ut?” det vill säga “Vad är det andra som ser och kanske tänka om mig?”, är en fråga om utseende av huden. Denna information kommer från den ton, struktur, fasthet, och doften av vår hud.

Vår hud är en av de största “organ” i vår kropp komponera ca 10% av vår kroppsvikt. Vår hud helt ersätter det är ytan ungefär var 60: e till 90 dagar. Vår hud eliminerar avfall, gifter, skickar signaler till våra inre organ, och faktiskt andas. Störningar i vår hud, t ex vulkanutbrott, torrhet, olja, utslag, “åldersfläckar”, rynkor, fläckar, etc är ofta ett tecken på vår inre hälsa..

Många av oss har använt syntetiska receptbelagda läkemedel, salvor eller krämer, att ta hand om vår hud. Ofta är dessa syntetiska ämnen som åtföljs av oönskade och ibland skadliga “biverkningar”. Våra kroppar är designade av naturen för att absorbera och använda ämnen som är naturliga. När en “onaturlig”, det vill säga syntetiskt ämne, införs i eller på vår kropp, det “tolkar” som syntetiska, onaturliga ämnen som “främmande”eller som en “inkräktare”.Vår kropp skyddar sig antingen genom produktion av antikroppar från vårt immunförsvar eller inte absorberar dessa syntetiska ämnen.

I motsats, vår kropp lätt känner igen, absorberar och använder naturliga ämnen som lämpligt material att använda för att bygga, reparera och klara sig själv. Vår hud fungerar på samma sätt som resten av vår kropp i form av vad som kommer eller inte kommer att absorbera och använda. Naturliga ämnen som är erkända av vår hud, internt och externt, som “välkommen” ingredienser för användning i byggnad, reparation och sörja för sig själv.

Det finns många naturliga anti-aging hudvård produkter som vi kan använda lokalt på den yttre ytan av vår hud. Alla naturliga anti-aging hudvård produkter som innehåller vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyror, essentiella fettsyror, och dofter från naturen som vår hud som lätt känner igen som är lämpliga att använda. Alla naturliga krämer och salvor, hjälper huden att bibehålla det friska ton, struktur, elasticitet, doft och för att reparera skador, kassera avfall, andas ordentligt, känsla lämpligt sätt, släpp används hudceller, bygga nya hudcellerna, skyddar oss, och förbättra vårt utseende.. Dessa alla naturliga produkter som innehåller aminosyror, vitaminer, antioxidanter, örter, enzymer, aromatiska oljor och andra naturliga ämnen som stöd för vår hud och hälsa.

Kom ihåg att den viktigaste faktorn för att hälsa vår hud är vårt inre fysiska hälsa.

En viktig aspekt av anti-aging hudvård är hälsosam matsmältning och elimination. Vår tarm-systemet är ansvarig för att absorbera livsmedel, näringsämnen och vatten och för att eliminera avfall och gifter från vår kropp. När vår mag-tarm-systemet är överväldigad, det lägger en extra börda på vår hud för att öka det bortskaffande av avfall som funktion. När vår hud är avfallshantering funktion blir överväldigade, vi utveckla hudproblem. Detta är särskilt sant när vi är kopplingsförbehåll för att smälta bearbetat livsmedel, mejeriprodukter, eller andra livsmedel som saknar fiber. Mat blir ruttnat och giftiga eftersom det inte hanteras eller elimineras på rätt sätt. Vår hud är ett försök görs att ta bort dessa gifter. Porerna kan bli igensatta, inflammerad, missfärgad, torr eller fet. Om vi vill ha friska anti-åldrande hud, att vi måste hålla vår mag-tarm-systemet fungerar korrekt. Vi kan hjälpa våra matsmältning systemet med naturliga enzymer, essentiella fettsyror, probiotika och fiber.

Matsmältningsenzymer minska stora matrester så att kroppen kan absorbera näringsämnen och hela kroppen, hud ingår, fördelar. Missfärgad hud, rynkor eller fläckar, kan vara tecken på enzym-brist och förlust av kollagen som medföljer. Matsmältningsenzymer minska skador från fria radikaler, hjälper oss att ta bort gifter och bibehålla en hälsosam balans av nyttiga tarmfloran. Probiotika tillhandahålla och bibehålla en hälsosam balans i tarmfloran, som är avgörande för vår mag-tarm hälsa och, i sin tur, hälsa vår hud. Nyttiga växter främjar hälsa bakterier som vi behöver och förstör skadliga bakterier som kan leda till sjukdom och smitta. Tyvärr, syntetiska receptbelagda antibiotika förstöra de goda bakterierna tillsammans med skadliga bakterier. Probiotika för att återställa en sund mikroflora och bakterier efter syntetiska användning av antibiotika. Probiotika hjälper också huden att ha hälsosamma bakterier som man behöver och eliminera tillväxten av skadliga bakterier.

Alla naturliga vitaminer såsom Vitamin A, C och E är viktig för anti-aging hudvård. Vitamin A behövs för hud cell tillväxt och förnyelse. A-Vitamin är en antioxidant som bekämpar fria radikaler, ger näring för fettlager under huden. Vitamin A brist resulterar i torr, grov hud, utbrott, rynkor, dålig struktur och ton. C-Vitamin hjälper till att reparera huden genom att bygga kollagen och bekämpa infektioner. Brist på C-Vitamin är kopplat till åldrande och ultraviolett ray skador. E-Vitamin skyddar huden från UV-skador, reducerar fria radikaler på vår hud, och hjälper till att förhindra peroxidationen av fett vilket resulterar i att hudens celler och skador.

Alla naturliga örter för att förbättra hy, hjälper till att ta bort värme, toxiner och svullnad från vår hud. Örter kan hjälpa ljusare hud och bevara hudens naturliga fukt..Örter bidra till att förhindra ärrbildning och för att underlätta ny frisk hud tillväxt.

Aminosyror bekämpa skadliga bakterier och virus. Aminosyror hjälper till att bära viktigt syre i hela kroppen att hjälpa våra huden andas. Aminosyror är en del av att underlätta enzym effektivitet och hormonell balans som är en viktig aspekt av anti-aging hudvård. Aminosyror hjälper till att stimulera produktionen av kollagen. Kollagen är den vävnad som avgör hudens fasthet. Genom att öka produktionen av kollagen aminosyror kan bidra till att vår hud att behålla det fasthet, därför att minska linjer och rynkor.

Essentiella fettsyror, EFAs, hjälper huden att bli mjukare, smidigare, och behålla rätt vattenhalt. Essentiella fettsyror har en mycket gynnsam effekt på syntesen av prostaglandin hormoner i våra hudceller. Omega 3 är en essentiell fettsyra, som kraftigt gynnar hudens struktur och kan också bidra till att förhindra utvecklingen av hudcancer och åldrande av huden.

Våra kroppar producerar Hyaluronsyra som finns att vara rikligt i ung hud. Effekterna av åldrande och för miljön successivt minskar mängden hyaluronsyra våra kroppar producera och underhålla. Hyaluronsyra är viktigt för att vår kropp bindväv, särskilt i vår hud. Hyaluronsyra bidrar också till att dämpa, smörja och ge flexibilitet för vår hud.

Alfa-liponsyra är att bli känd för det anti-age effekter och som är en potent antioxidant som bekämpar skador på huden, skador och hjälper till att reparera tidigare skador på huden, skador. Alpha lipoic acid erbjuder stora fria radikal försvar, särskilt när de kombineras med andra anti-aging antioxidanter.Alfa-liponsyra är lösligt i både vatten och olja. Alpha lipoic syra förstärker fördelarna med vitamin C och E och Coenzym Q-10.

Coenzym Q 10 hjälper till att minska cellulära oxidation i huden som följer med åldrandet.

Q10 kommer in i lagren av epidermis och minskar nivån av oxidation.. Q10 hjälper till att skydda mot UV-ljus. Q10 aktiverar phosphotyrosine kinaser som förhindrar oxidation skador. Q10 är en mycket viktig naturlig näringsämne för anti-aging hudvård.

Vår naturliga hud kräver naturligt anti-aging hudvård. Många alla naturliga anti-aging hudvård näringsämnen som är tillgängliga för oss. De har även aminosyror, essentiella fettsyror, vitaminer, anti-aging-antioxidanter och anti-aging hudvård formler. Vi kan hjälpa vår hud externt genom användning av topikala alla naturliga krämer, salvor, krämer och lösningar. Vi kan hålla vår hud frisk internt genom användning av alla naturliga kosttillskott, vitaminer och formler. Vår hud håller våra interna system på plats och skyddar våra inre struktur. Vår hud ger värdefull information om vår allmänna hälsa. Vår hud är viktigt inte bara för vårt utseende, men mer avgörande för hela vårt välbefinnande.

LEAVE A REPLY