Miralash – recension, pris, var man kan köpa

applicera smink på rätt sätt-enkelt, snabbt sminkprogram och skönhetstips

nu när du har spenderat en förmögenhet på att “perfekt finish” mineral eller Miralash flytande makeup som är i ropet, vad är nästa? du bläddra modetidningar för att studera makeup effekterna av modeller och stjärnor och tillbringa timmar framför spegeln varje morgon tillämpa “ditt ansikte”. Läs mer om det: www.miralash.se

varför ser det inte rätt ut? vad krävs det?

Miralash – Sverige, komposition, kommentarer, bluff

låt solen skina

är ditt sminkområde väl upplyst? är Sverige det för väl upplyst? försök justera belysningen och du kan upptäcka att du äntligen kan kommentarer täcka brister och markera dina styrkor utan stora svårigheter. överväga att investera i en av dessa fristående makeup speglar som har yttranden justerbar komposition belysning för dag, kväll och kontor. du kan ibland plocka upp dem på gårdsförsäljning och goodwill för en  dollar eller två!

säg cheese!

blunda och bild…du! är utseendet du siktar på realistiska? passar den dig? passar komposition det din livsstil? dessa är viktiga frågor att ställa dig själv Sverige eftersom för någon “look” att se rätt, det måste se ut som du – din personlighet bluff, din livsstil. Mer på hemsidan på: tom: www.miralash.se

om jag bara kunde se ut…

du tänker fortfarande på alla snygga kommentarer brudar i tidningarna. tja, välj en av dem som har liknande funktioner till din egen. för mig skulle det förmodligen vara barbra streisand (den näsan – suck!) men, man, vilken vacker dam! dämpade skuggor, jordtoner, lätta/rena läppar. det är utseendet som fungerar för mig, precis som det alltid har för henne.

tona ner det

på tal om jordtoner och ren…väljer du rätt färger för att komplettera din hudton, personlighet och livsstil? till exempel, jag är rättvis flådda, är en enda, arbetande mamma och har en avgjort off-kilter humor. jag behöver inte ljusblå och violetta ögonskuggor för att uppmärksamma mig själv, min mun brukar göra det för mig! och med min fina hy smälter jordtonen och accentuerar, inte överkraft.

Miralash – yttranden, forum, recension, bieffekter

och på tal om ensamstående yttranden moderskap, vem har tid att göra den forum dramatiska, stop-you-in-your-spår effekter recension som så många modeller visar upp? Läs mer: tom: www.miralash.se

en sidoanteckning

här är ett bra exempel på att använda ögonmakeup för att accentuera, inte konkurrera med dina ögon. min 19-åring slog i huvudet medan jag skrev den här artikeln för att berätta att hon var iväg för att se sin pojkvän. jag såg yttranden upp för att berätta för henne att ha kul bieffekter och vara försiktig och märkte hennes ögonskugga. barnet forum hade satt glittrande vit över hela recension ögonlocket. vacker färg, men inte för henne. hon, som sin mamma, är rättvis skinnad och hon har ljusblå ögon.

så, jag sa helt enkelt “ c ‘mere jess” och jag tog en bieffekter dämpad glittrande medium brun färg ögonskugga, och med en ögonskugga borste, borstade det lätt över basen av hennes lock. “okej, gå och titta”

“wow, det gör verkligen mina ögon pop, mamma, tack!”jag hör från badrummet. och det gjorde hennes ögon pop. dämpade jordtoner för att kompensera några briljant ljusblå ögon. och det tog alla 45 sekunder att göra. Läs mer: tom: www.miralash.se

övning ger färdighet

lär dig genom att göra, och genom att ha en vän tillämpa din makeup. turas om med en vän för en eftermiddag som applicerar varandras smink. se genom någon annans ögon hur de föreställer dig. om du har döttrar som är gamla nog, gör det med dem. du kanske inte gillar, eller känner dig bekväm, med varje makeup trick de försökte, men jag slår vad om att du kommer att plocka upp en eller två som du gillar och du skulle aldrig tänkt på.

en solid grund

att välja din grundfärg är det viktigaste första steget till ett vackert ansikte. tänk på säsongen – vad ser underbara med den mitten av juli solkysst solbränna din kommer att se ut som en halloween mask i slutet av oktober, så ta en titt på dina färgval ofta. Läs mer om det: www.miralash.se

Miralash – hur man använder, Ingredienser, kontraindikationer, effekt

blanda grunderna

för en flytande grund, applicera Miralash med hur man använder fingertopparna eller en svamp, börja med pannan och arbeta ner till hakan i en ‘t’ form och sedan smidigt blanda ut mot kanterna på ditt ansikte. använd inte för mycket tryck under blandningen och glöm inte nacken! en makeup linje runt käken linjen är bara inte “cosmo look” jag vet att du går för! personligen är jag kär i mineral smink. jag gillar hur det Miralash gäller, hur det blandar, hur det stannar Ingredienser och hur det tillåter min hud att effekt andas. jag måste säga att bare escentuals är det bästa jag har hittat (och nej, jag kontraindikationer säljer inte deras produkt, men jag svär vid dem!)

ögonen Miralash har det

välj effekt färger som kompletterar och betonar dina ögon, hur man använder inte konkurrera med dem. om du har stora, vackra, bruna ögon, är gröna och guld ett perfekt val. blå ögon går bra med dämpade Miralash jordtoner och gröna ögon ser bara fantastiskt ut med purples och violer. dessa behöver inte vara ljusa nyanser, du kan Ingredienser hitta dämpade nyanser av de flesta vilken färg som helst för att komplettera dina ögon. de av oss med variabel Miralash ögonfärg, eller hasselögon, kan bära nästan vilken kontraindikationer färg som helst och få den att sätta av våra ögon, men jag skulle undvika blues! Mer på hemsidan på: tom: www.miralash.se

jag har funnit att pulver ögonskuggor (lös pulver), när de appliceras med en ögonskuggborste av god kvalitet, tenderar att se ut som den mest naturliga och stanna kvar längst. om du har problem med att hålla Miralash din skugga på plats, försök att borsta ett lager av ytbehandlingspulver eller mineral smink lätt över locket innan du applicerar skuggan.

för eyeliner-jag Miralash gillar pulver, men även om du gillar vätskan, kom ihåg en sak-smeta din liner nog att det inte ser ut som någon tog en sharpie till dina ögon! linje från början av dina nedre fransar mot ögonvrån till det yttre hörnet. på det övre locket, linje så nära basen av dina fransar som du kan – och smeta nog Miralash att det är en effekt och inte en “linje”. aldrig helt omsluta ögat (foder insidan hörnet) om du inte har absolut stora ögon som foder hela vägen Miralash runt gör dina ögon ser mycket, mycket mindre. och det här är vanligtvis inte slutresultatet vi kvinnor letar efter!

 

Miralash – pris, online, var man kan köpa, apotek

bara fräck!

här har de flesta av oss några Miralash problem. vad jag gör pris är att använda en bronzer * lätt * över kindben och sedan göra en lätt var man kan köpa dammning av en apotek mycket ren rosig färg över hela mitt ansikte och hals för att ge mitt ansikte ett hälsosamt, glödande utseende. nyckeln här är “mindre är mer“. du vill se rosig och frisk, inte se ut som en målad buktalare dummy! använd Miralash en online mjuk, bred, naturborst sminkborste och avsluta med ett nästan rent ljusfärgpulver över ansikte och nacke. (detta förlänger livslängden på din makeup och jämnar ut din ansikts ton) Läs mer: tom: www.miralash.se

Kissy, kissy

sist men absolut inte Miralash minst-läpparna. välj en dämpad tonfodral, en som är minst samma nyans som din läppstift, om inte en nyans ljusare. nu är jag pris ökänd för att slicka och bita mina läppar hela dagen och läppstift brukar inte ha en bön att stanna i mer än cirka 10 minuter. så, online vad jag gör är att använda en läpppenna som är i en lite mörkare nyans av en nyans jag Miralash gillar (jag älskar mauves) och linje mina läppar. (tips: inte linje apotek hörnen på dina läppar-bara linje till hörnen av dina läppar)

efter foder använder jag faktiskt läppfodret var man kan köpa för att fylla i med färg på mina läppar och lägger sedan på ett lager av läppplumpande glans i en ljusare nyans för att kompensera det mörkare läppfodret. detta fungerar bra för mig eftersom jag har tunna läppar och det förblir Miralash mycket bättre än någon läppstift jag har provat (och jag har provat det mesta av “detta kommer att hålla hela dagen” saker!).

wala-du är väl på Miralash väg till en underbar du!

LEAVE A REPLY