Mäns Åsikter om Utvidgningen

man tittar på hans gräns

Jag råkar använda en ovanlig verksamhet. Jag gör mäns penisar större.

Låter konstigt är inte det? Men anledningen till att jag valde denna bransch var för att jag brukade vara en primärvården läkare att ta hand om behoven hos mina patienter.

Många gånger, mina patienter skulle dra mig åt sidan och frågade mig om penis utvidgningen kirurgi, och om det verkligen fungerar. Naturligtvis, jag läser alla tidskriften rapporter och det var en relativt ny metod men ändå, det var ett intressant förslag.

Glöm sänka högt blodtryck och kolesterolhalten i blodet…jag blev snart djupt engagerad i ämnet penis utvidgningen på grund av katastrofala resultat lidit av en vän som råkar under hane utvidgningen kirurgi.

Att vara en man, jag vet första hand vad män tycker och känner om det omfattas av penis utvidgningen eftersom helt ärligt, jag har tänkt precis samma tankar som de flesta män undrar om deras storlek skulle kunna förbättras.

För att vara ärlig…följande lista sammanfattar de vanligaste åsikter som majoriteten av män som har samband med sexuella problem och frågor som hänför sig till genital storlek:

man tittar på hans gräns

Att män inte gillar att erkänna att de har problem eller behöver hjälp. När motivet råkar vara i sovrummet prestanda arena, män helt enkelt mussla upp och försöka lista ut saker på egen hand. Det har bara gått sedan införandet av Viagra som män börjar tala med sin läkare om sin erektion. Dessförinnan…mamma var ordet.

Män har blivit ledda till att tro att deras penis storlek är av relativt liten betydelse för deras betydande andra. Medan det är sant att de första 2-3 inches i slidan är det mest känsliga, det är också sant att om en man är av mindre storlek kvinnor vill ha mer eftersom de inte har fått tillräckligt med fysisk stimulering.

Medan erektil dysfunktion (ED) påverkar 1/3 av män över hela världen, antalet är stadigt.

Dr Kinsey studie i den genomsnittliga penis storlek var minst sagt kontroversiella vid starten. Hans slutsatser att den genomsnittliga penis storlek är 5.5″ har nyligen kommit under kritik.

Den vanligaste formen av cancer i världen är prostatacancer som tar livet av 38,000 män enbart i Usa varje år.

Godartade prostatisk hypertrofi (BPH), förekommer i 50-75 procent av männen som direkt försvårar och effekter, inte bara deras förmåga att sova hela natten, men också deras förmåga att utföra sexuellt.

90% av männen är missnöjda med sina nuvarande penis storlek, penis längd och sexuella prestationsförmåga.

Medan vissa av ovanstående är medicinsk statistik, du skulle bli förvånad över hur många män som själva är beroende av att få seriösa svar online till sin penis behov.

Av någon anledning, kan män känna sig bekväm och mer tillfreds diskuterar penis utvidgningen, testosteron och erektil dysfunktion frågor via e-post snarare än ansikte mot ansikte med sin egen läkare i primärvården. På grund av att…den enda slutsats man kan nå är att män känner att de inte får svar på sina vanligaste och mest grundläggande behoven frågor via normalt sätt.

Jag ska säga…från deras primärvård läkare som det är.

Män ‘ s health education är dåligt saknas i detta land…och självklart pre-existerande attityder män har till föremål hjälper inte saken överhuvudtaget.

LEAVE A REPLY