Män är Problem – Vad är En Sak Du Måste Göra för att gå ner Mannen Bröst Naturligt?

man bröst

En lista av naturliga lösningar inte inkluderar kirurgi, hormonbehandling eller farmaceutiska lösningar. Jag måste erkänna för att vara partisk. Naturliga lösningar är alltid mitt val för alla hälso-eller medicinska problem. Inte bara för kostnad som kan vara förkrossande, men också på grund av den långa utsikt. Med det menar jag att en varaktig och permanent lösning som gör att du förlorar din man-boobs. En lösning som inte kommer att tömma ditt bankkonto eller förväntar sig att du på allvar att riskera din hälsa genom samverkan med Stora Medicin eller Stora Läkemedelsbolagen.

Om man bara tar bort bröstet fett med fettsugning, det kommer inte bara tillbaka om du inte eliminera orsaken? Om du använder hormonbehandling eller farmaceutiska lösningar så att du omfamnar mer risk än jag är bekväm med. Med tanke på biverkningar och medicinska missöden, jag undvika den traditionella medicinska gemenskapen, utom i fall som omfattar akutvård och liv och död situationer.

Här är svaret titeln fråga – Balansera Dina Hormoner.

man bröst

Nu ska du ifrågasätta min öppning för att jag ogillade hormonbehandling. Trots prat från traditionell medicin, komplexa medicinska och farmaceutiska förfaranden är inte det enda sättet som man kan balansera ett hormoner. I princip vad som måste åstadkommas är en ökning av testosteron och/eller en minskning är östrogen – mer man hormon, mindre kvinnligt hormon. Verkar ganska rakt fram. Tyvärr, bara att ta några tillägg eller testosteron produktion stimulator är inte en långsiktig lösning.

Det bör finnas ett antal aspekter att någon strategi som löser bröstet fett. Man kan inte förlora mannen bröst naturligt utan en plan. Denna plan bör omfatta:

-balansera hormon -kost fokuserat på att balansera hormon -fitness-övningar -att påverka övningar.

Hormon balansera bör inbegripa kost och aktiviteter som stimulerar kroppen att naturligt producera testosteron. Överväg att lägga till Gurkmeja till din diet. Omfamna aktiviteter och kost som minskar kortisol och progesteron som båda leder till en hormonell obalans som gynnar östrogen.

Anta en kost som fokuserar på att balansera hormon och den naturliga produktionen av testosteron. Tänka mindre 3 måltider och 3 mellanmål varje dag. Undvik vita raffinerade livsmedel – bröd, socker. Undvik alltför bearbetade livsmedel särskilt snabba livsmedel. Ta alltid en ledig dag per vecka som det faktiskt hjälper din kropp att dra nytta av de sex dagarna av “diet”.

För att uppnå en attraktiv manliga bröstet bör man anta några muskler skulptera övningar.

Det är viktigt att maximera den anabola typ av övningar som dessa stimulera produktionen av testosteron. Med hjälp av mer än en muskel grupp, sammansatta övningar, skapar en större anabol effekt. Skulptera övningar är mest effektiv när den är klar i skurar.

Konditionsträning kan vara kontraproduktivt som i allmänhet konditionsträning är katabol. Katabola motion stimulerar kortisol och progesteron produktion vilket är motsatsen till vad vi vill. Som konditionsträning är viktigt för vår allmänna hälsa, den bästa kompromissen är cardio med kortare sessioner och mer intensitet.

Att förlora mannen bröst är mer komplicerat än att bara starta en diet, att poppa några piller och göra några övningar. Fel kost, fel kosttillskott och fel övningar kan vara orsaken till att mannen bröst och definitivt inte lösningen. Om du har svullna utspänd bröstvårtor och kvinnliga-som bröst, då inte acceptera den bristande självbild och besvär längre. Att vara proaktiv. Lova dig själv att du inte kommer att gömma sig bakom baggy kläder och T-shirts nu i sommar. Få lite hjälp. Men för att vara säker på att en central del av din strategi för att förlora mannen bröst är hormon balans. Utan den, det är ingen långsiktig naturlig lösning.

LEAVE A REPLY