Kosmetiska Titan Gel Förfaranden För Män

titan gel sk

Kvinnor är mycket sång om om allt de inte tycker om sina kroppar – att deras bröst är för små, näsan är för krokig, deras lår är för slappa och ta Titan Gel åtgärder för att ändra det som de inte tycker är helt acceptabelt.

Även om de är mindre högljudd om det, manligt kön är precis som själv-medvetna om sitt utseende som kvinnor. I allt fler, Titan Gel Ebay män försöker att förbättra sin självbild genom kosmetisk kirurgi. Medan en majoritet av patienterna är kvinnor, plastikkirurgi för män är verkligen vinner i popularitet.

Enligt American Society of Plastic Surgeons (ASP), några av de Titan Gel främsta områden som manligt kön sökt hjälp för år 2007 är:

titan gel sk

Näsplastik: Tro det eller ej, män blir näsa arbetstillfällen i rekordstort antal. Den ASP poster som mer än 74,000 män hade sin näsa omformas under 2007. Det gör en mycket vettigt att detta är den mest populära förfarande i plastikkirurgi för män. Näsan är ute front och center – den mest framträdande drag i ansiktet. En petite eller svag näsa, medan attraktiv på kvinnan, kan hindra en människas självförtroende.

De flesta män vill ha en näsa som är stark och framträdande. Näsplastik kan fixa formen och göra det mer “manligt”, så att en människa att komma in i det sociala eller professionella situationer med mer självförtroende. Krokiga näsor är också ett motiv för manliga näsplastik.

Näsplastik kan räta ut ditt förflutna, om du tog en för många baseballs i ansiktet, eller fick den böjda form av parkering massa bråk som tonåring. Efter allt, det verkar bara vara oprofessionellt att gå in i ett styrelserum ser ut som Rocky.

Ögonlocksplastik: Är det någon överraskning att killar är medvetna om sin ålder också? Ögonlocksplastik jämnar ut rynkor och raderar att du är trött utseende. Kanske du har fått ett genetiskt handikapp, som hängande ögonlock. Kvinnor behöver inte sätta upp med det, så varför skulle du? Som den näst mest populära förfarande för män, nästan 35.000 män är öppna sina ögon för en yngre ansikte.

Fettsugning: Ingen gillar fett. Det ser inte bra ut på båda könen, och alla blir det problem platser, där det kvarstår oavsett hur mycket du arbetar. Vill ha en 34-tums midja än en gång? Eller kanske du har fått ett reservdäck eller kärlek handtag. Fettsugning kan upptäcka minska fettet och sätta dig på rätt spår för en slankare tonad kropp. Nästan 33 000 män hade fettsugning under 2007.

Hårtransplantation: Låt oss inse det. Några killar kan dra av den skallige utseende med värdighet och förtroende. Så, om du har en vikande hårfäste, det ohyggliga comb-over-eller “munken” se, din självkänsla är förmodligen i fara. Geler, krämer och toupees antingen fungerar bara inte, det tar för lång tid, eller ser onaturligt ut. Så, fler killar att få hår transplantationer. I själva verket, över 13 000 fast deras hårfäste 2007.

Gynekomasti: Detta är en manlig bröstförminskning. Det finns ett antal skäl till varför män har bröst att utveckla mer som en kvinnlig bröstcancer – fetma, genetik och vissa mediciner kan orsaka detta tillstånd. Oavsett orsaken, kan det utlösa förödelse på en människas självkänsla.

Det orsakar obekväma situationer, rädsla för intimitet, förlägenhet och begränsar det sociala livet. Ta bort överflödig bröstvävnad och forma bröstet kan verkligen förändra en kille liv. Det är inte ett ovanligt problem – mer än 21 000 män sökt hjälp för denna fråga under 2007.

Så, killar, oavsett din specifika fråga, det är uppenbart att dina kollegor att söka hjälp från plastikkirurger för det. Exemplen här är bara de mest populära; män är att lyfta och stoppa alla delar av deras kroppar. De är också delaktig i mindre invasiva metoder såsom hud resurfacing och fyllmedel.

Om du är nyfiken på alternativ, söker sig till en certifierad och licensierad plastikkirurg för konsultation. Han kan hjälpa dig att avgöra vilka områden som behöver ta itu med och vad Titan Gel förfaranden som kommer att gynna dig. Kosmetisk kirurgi är inte bara för kvinnor. Män tar till det i växt-nummer, med tillförsikt och stor framgång.

LEAVE A REPLY