Kan Titan Gel Män Att Få Jäst Infektioner? Den Chockerande Sanningen

jästinfektion hos män

Många människor är intresserade av att veta svaret på frågan, “Kan män få jäst infektioner?” Svaret är “Ja.” Candidiasis är en mykos, eller en svampinfektion. Det är känt av många olika namn. Dessa inkluderar “Trast”, “Candidiasis”, “Oidiomycosis”, och “Moniliasis”. Dessa typer av svampinfektioner orsakas av en av de många typer av Candida-arter som kallas “Candida Albicans”. Medan Candidiasis har möjlighet att påverka olika Titan Gel regioner av kroppen, det är oftast i samband med infektioner som påverkar kvinnliga och manliga könsorgan regioner. Infektioner av trast är vanligt förekommande bland både manliga och kvinnliga befolkningen. När en manlig utvecklar en jäst-infektion som påverkar penis regionen av kroppen, det är oftast kallad “Jock Kliar”.

Vad är en Titan Gel svampinfektion?

jästinfektion hos män

Enligt forskning, Candida är ett särskilt släkte av jäst som orsakar svampinfektioner. Även om detta är normalt ofarliga, om det blir obalans eller börjar att föröka sig snabbt i vissa lägen, kan leda till infektioner och olika typer av sjukdomar. I de flesta fall, bakterier som är identifierade som “Bra” för kroppen håller Candida nivåer balanserad. Men balansen är ganska känslig. Ska det bli störd, sannolikheten för en jäst infektion utveckla ökar dramatiskt. Medan de mest vanliga typer av dessa nfections drabbar kvinnor i underlivet regionen, har det konstaterats att det inte är ovanligt för en hane att utveckla en penis infektion. Även om dessa infektioner inte anses vara sexuellt överförbara, en hane ökar sin risk för att utveckla en om han engagerar sig i sexuell aktivitet med en partner, som lider av en sådan infektion. Följande beskriver andra orsaker till manlig jäst infektioner:

  • Många män kan utveckla en svampinfektion efter att de har ordinerats och använda antibiotika under en längre tid.
  • Många män som upplever immun komplikationer, såsom ett nedsatt immunförsvar eller ett immunförsvar som har försvagats av någon anledning, kan utveckla jäst infektioner.
  • Det finns många män som lider av vissa sjukdomar som gör dem mer benägna att utveckla jäst infektioner. Ett exempel på en sådan sjukdom är diabetes.

Symtom

När en individ upptäcker att de har en jäst infektioner, nästa sak som att de vill veta är vad symptomen är när infektionen utvecklas. En av de första saker som människor kommer att märka när de börjar utveckla en infektion är att de utvecklar ett utslag som är röd färg på och/eller runt penis. Utslag kan eller inte kan vara smärtsamma och/eller irriterad. Det beror på svårighetsgraden av problemet. I tillägg till detta, det är vanligt för män att finna att de börjar uppleva irritation, stickningar och/eller brännande känsla i spetsen del av penis. Om du tycker att du upplever dessa symtom, är det viktigt att veta att det finns många behandlingar som är tillgängliga som kommer att hjälpa till att minska eller helt eliminera dina symtom.

Slutsats

Nu när du vet svaret på “Kan män få jäst infektioner?” du bör vara medveten om de behandlingsalternativ som finns tillgängliga ska du utveckla en sådan infektion. Den huvudsakliga typer av mediciner för antimykotika. Dessa mediciner säljs över disk på Titan Gel apotek och förskrivs av läkare. I de flesta fall, när det tillämpas i en vecka minst två gånger dagligen, infektion kommer att lösa. Det finns dock en del fall där infektionen kan fortsätta att bestå. Om detta inträffar eller om infektionen återkommer på en frekvent basis, en läkare bör konsulteras för ytterligare behandling för att åtgärda problemet.

LEAVE A REPLY