Gojibär – recensioner, åsikter, pris var man kan köpa

goji berry

gojiGojibär har blivit den senaste surr i viktminskning världen idag. Den Goji berry, även känd som wolf berry växt, spåra dess ursprung i Kina. Så tidigt som 6000 år sedan, den frukt medicinskt värde har varit känt. De har varit i odling och används för många hälsomässiga fördelar som ökad immunitet, förbättra sexuell prestanda, förebygga makuladegeneration, och för att främja lång livslängd, bland andra.

Idag, gojibär har blivit känd för sin viktminskning egendom. I denna moderna värld där allt händer snabbt tempo, människor som inte längre har tid att förbereda hälsosamma och välbalanserade måltider, och som sådana människor har blivit beroende av bearbetade och kaloririka livsmedel. Alltså, det dilemma att vara överviktiga och feta kommer in i bilden.

Det faktum att övervikt har kopplats till många livsstilsrelaterade sjukdomar såsom hjärt-och kärlsjukdomar, diabetes och många andra, människor har nu gjort en medveten ansträngning att kontrollera sin vikt och hålla sig frisk. Viljan att förlora de extra pounds utan att bryta deras budget och tidsplan har varit ett rop för många. För vissa har det blivit en berg-och dalbana.

Bland de senaste upptäckterna i dag är viktminskning effekt av Goji berries. Deras närings-och hälsofördelar för viktminskning har tillskrivits dess unika sammansättning.

Gojibär -Hur det fungerar

goji berryGoji berry är att betrakta som en “superfood”, vilket betyder att de ger ut överlägsen hälsa värdet med mindre mängd kalorier i dem. De innehåller antioxidanter, protein, nyttiga fetter och vitaminer. Den Goji berry extrakt som är rika på polysackarider som hjälper till att fästa omvandlingen av mat till energi. Med mer energi i kroppen kommer att göra det möjligt för dig att göra mer och bränna mer kalorier på en daglig basis.

Vanliga konsumtion av Goji berries, oavsett om det är i en form av juice, ätit rå eller torkad, eller som en form av tillägg, har visat att dessa bantning effekter på människor som vill trimma ner i vikt:

Nedsatt aptit – det höga fiberinnehållet i Goji berries kan du föll full längre än vanligt

Hjälper till att eliminera toxiner – på grund av sina renande och urindrivande egenskaper av Goji, de gör att din kropp att bli av med gifter och annat avfall i din kropp

Minskade nivåer av fett och dåligt kolesterol i blodet – tack vare den rika antioxidanter i frukt

Balanserar blodsockernivån – hjälper dig att stoppa din cravings för sötsaker. De innehåller också krom vilket hjälper till att kontrollera blodsockret. Krom bevarar också lutar sig muskler, speciellt under viktminskning.

Effektivt bränner mat till energi – innehåller Vitamin B1 (Tiamin) som är nödvändig för att omvandla kolhydrater till energi och för hälsosam sköldkörtel funktion. En trög sköldkörteln främjar viktökning.

Hjälper till att lindra stress – hjälper dig att undvika stress, äta som en viktig del i vikt. Denna förmåga Goji berry hindrar människor från hetsätning och hänge i hög socker-eller stärkelserika livsmedel.

En annan viktig kvalitet Goji berry är deras lågt Glykemiskt Index. Livsmedel med lågt GI är mer benägna att tillfredsställa din hunger snarare än att öka din aptit. Glykemiskt Index-skalan bestämmer hur snabbt ett livsmedel omvandlas till glukos, eller blodsocker. Kolla in hur Goji berries jämföra sig med andra frukter:

 • Goji berry – 29
 • Apple – 38
 • Orange – 42
 • Banan – 25
 • Cantaloupe – 65
 • Russin – 64
 • Vattenmelon – 72

Men naturligtvis, Goji berry är inte en mirakel dryck som kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt över en natt. Med regelbunden konsumtion, bör det vara i kombination med regelbunden motion och en balanserad kost.

En studie av 4 000 personer i den Nationella viktminskning Registret fann att de hade förlorat i genomsnitt 66 kilo och höll det ut för mer än 5 år. Nio av tio framgångsrika förlorare tillbringade mellan en timme och 90 minuter per dag gör måttlig till intensiv träning. Goji berries bidra till att ge tillräckligt med energi för daglig fysisk aktivitet för att gå ner i vikt och behålla den.

Goji berries kan avnjutas på många olika sätt, till exempel:

Ät dem råa

Om dessa bär är nyplockade eller torkade, tugga dem som russin är ett roligt sätt att konsumera dem. De är inte alltför söt i naturen vilket gör dem perfekta för snacks.

Goji berries som te

I den antika tider i Kina, Goji berries var ofta används i te och gjorde ett smakrikt komplement till soppor och grytor. Du kan helt enkelt sätta en handfull Goji berries i en kopp av tidigare hot eller ens kallt vatten och låt det sitta i 10 till 15 minuter

Blandas i Smoothies

Att lägga dessa Goji berries till dina smoothies är ett enkelt sätt att njuta av den Goji berry fördelar. Här är receptet. Blötlägg ca 1 matsked Goji berries för 10 minuter för att låta dem återfukta. Du kan också använda dem som en sirap. Efter som, lägga till dem direkt i din smoothie. Eftersom Goji berries är naturligt rik på protein, de är idealiska för idrottare eller för de som träna ofta.

Goji berry Trail Mix

Bortsett från att småäta på dem, kan du också njuta av den läckra smaken av Goji berries genom att lägga till dem i trail mix. Hacka dem i mindre bitar för att sedan blanda dem med nötter, frön eller torkad frukt. Det är inte bara gott, det är hälsosamt också.

Övriga hälsofördelar av Goji berries är följande:

 • Mer ungdomlig hud
 • En sexlust att öka
 • Underhålls friska blodtryck
 • Ett friskt nervsystem
 • Förbättrad syn och hörsel
 • Lägre kolesterol
 • Frisk leverfunktion
 • Skydd mot många cancerformer
 • Skydd mot hjärtsjukdom
 • Starka ben och senor
 • Förbättrad fertilitet

Gojibär – yttranden/diskussion (recensioner)

Jag var 218 kilo i januari 2013 nu Kan jag på 188. Jag var väldigt ur form jag har provat många kost piller och kost planer, och sade nog tills jag såg denna annons på ett forum för Goji Ramissio, jag visste att jag måste prova minst en gång till innan du går till läkare för att få hjälp så jag det. Min erfarenhet med Goji berry hjälpt till med mina cravings och hjälpte mig att stoppa min över äta och hjälpte mig att göra bättre mat val eftersom jag inte var sugen på snabbmat. Jag måste göra en förändring i mitt sinne och äta mer frukt, grönsaker och magert kött. Goji berry hjälpa mig gå ner tillräckligt i vikt jag köpte en cykel och nu gick jag från andfådd av att bara gå med min yngsta son att cykla för 24 km. Det var svårt men jag gjorde det och utan att Goji berry kunde jag inte vara när jag är idag… det är inget koffein toppar eller dalar, men det fungerar och du kommer också att se pounds komma ut. Även om jag missade en dos ingen big deal, bara att komma tillbaka nästa dag. Att förlora vikt är en kamp, och kommer alltid att vara men jag vet att jag kan nå mitt mål på 150 med hjälp av de fantastiska tillägg som heter Goji berry.

-Gabriel-

I slutet av juni beställde jag en månads Goji berry kosttillskott. Jag sa till mig själv, om jag kommer att tillbringa en avsevärd summa i månaden på detta, jag kommer att följa en hälsosam kost och regelbunden motion och få tillbaka minst en storlek 10-12; jag kommer att lyckas. Den första månad jag tappat 18 kg och när jag insåg Goji berry fungerade på mig, jag stannade med det för de närmaste fem månader. Jag har gått ner ca 55 kilo på sex månader och jag mår så mycket bättre!

-Evelina-

Gojibär – biverkningar

Den stora sak om Goji berry är att bortsett från att vara ett effektivt och potent vikt förlust stöd, det har inte varit förknippat med några större biverkningar och som i allmänhet anses säkert för de flesta människor. Även om vissa människor rapport milda mag problem när de först börjar äta dem. Detta kan vara en vanlig biverkning. Om du har någon kronisk mag-eller mag-frågor, fråga din läkare innan du använder Goji berries som ett botemedel. Många Goji berry produkter som säljs som torkade bär, men tänk på att torkad frukt tenderar att innehålla mycket mer socker och de är per definition inte är färsk. En annan sak att tänka på är att alla av dem är nog odlas och plockas i Kina, och kan innehålla bekämpningsmedel. Majoriteten men säljs som juice och kosttillskott. Så länge som rätt dosering eller dosering följs, Goji berry kommer att vara din bästa vän när det kommer till din vikt förlust resa.

Den rekommenderade mängden Goji berries, att förvärva önskad energi och hälsa boost, är ca 2 till 3 gram per dag. Detta motsvarar ca 20 till 40 bär dagligen.

För bästa praxis, särskilt om du är gravid, ammar eller tar regelbundet medicin, skulle det vara klokt att rådgöra med din läkare innan du tar kosttillskott för att undvika farlig incident händer.

Gojibär– pris

Med tanke på dess högre näringsvärde och potent effekt, och du kan hitta Goji berry lite på den dyra sidan. Men sedan när det kommer till din hälsa, priset bör aldrig vara ett problem. Priset på Goji berry kosttillskott, kapslar, juice, och trail mix varierar också beroende på märke.

Gojibär – om att köpa (apotek, snabbköp, på nätet?)

Om du har kommit till denna del, din nyfikenhet med produkten kan redan vara på topp. Så var till köpa Goji berries? Goji berry produkter säljs i din position som ledande butiker och snabbköp. Det är också tillgängliga via online-återförsäljare som Amazon, Plafar, Ah, Dm Etc., men priserna skulle definitivt variera. Men för att garantera att du köper äkta Goji berry produkt, skulle det vara bäst att köpa den direkt från tillverkaren vilket du enkelt kan göra med ett klick med din mus online via deras officiella hemsida.

Sammanfattning

Om du är bland de otaliga människor som kämpar för att gå ner i vikt, Goji berries kan bara vara vad du letar efter. Goji berry mål två av de främsta hindren i viktminskning dilemma, som är aptit dämpning samt cravings för stärkelserika och socker livsmedel.

Det finns hundratals eller tusentals av vikt förlust kosttillskott ute med banbrytande produkter rodnad på marknaden då och då. Det är bra om Goji berry är att det är en vikt förlust stöd som kommer från en frukt som har visat sig dess hälsofördelar för tusentals år sedan innan andra kosttillskott kom in i existens.

Den enda nackdelen som Goji berry kanske har är dess höga kostnad. Man bör också noggrant välj som varumärke Goji berry de köper. Vissa kan ha sämre kvalitet och koncentration av frukt.

Generellt, Goji berry är ett utmärkt vikt förlust stöd som backas upp av resultat och inga rapporterade biverkningar. Det är något som är lätt att integrera till en rutin, speciellt om du är den sortens person som alltid är på språng. Och inte att glömma, oavsett vilken typ av tillägg du tar, det är alltid bäst att koppla ihop den med en hälsosam, balanserad måltid och regelbunden motion. Goji berries kan vara precis vad du behöver för att gå ner i vikt på ett effektivt sätt.

LEAVE A REPLY