Energisk Behandling av Ben -, Muskel-och ledvärk

energisk behandling av lederna

Innehållsförteckning

Rate this post

Muskler, skelett och leder är mest mottagliga för skador, som leder till den allmänt utbredda missuppfattningen att de är de främsta orsakerna till fysisk smärta. De kan mycket väl vara en källa till smärta, men inte orsaken till all smärta. Orsakerna till smärta köra djupare än skada.

Muskler

Det finns två typer av muskler—frivilligt och ofrivilligt. Muskler, på grund av deras förmåga att slappna av och avtal, skapa alla kroppens rörelser.

Frivilliga muskler är de som rör sig benen under det medvetna riktningar med hjälp av nervsystemet. Dessa instruktioner eller meddelanden resor fram och tillbaka från nervsystemet till hakan och från lem till nervsystemet.

Ofrivilliga muskler är de organ som hjärta och mag-tarmkanalen som inte står under förvaltning av det medvetna sinnet. Störningar i både muskel-typer har fått stor skulden som källor till fysisk smärta.

När en muskel är plötsligt överansträngd av att kraftfulla åtgärder vidtas för vissa muskelfibrer kan riva. Personer som är aktiva i sport, är särskilt känsliga för att dras musklerna. Detta medför att hela muskler kontrakt, som åtföljs av svullnad på grund av inre blödningar. De viktigaste symptomen av en drog muskler är smärta, ömhet, svullnad och dysfunktion, tills den trasiga fibrer är läkt.

En drog muskler förväntas återhämta sig helt. De föreslog konventionell behandling är att använda is förpackningar för att minska smärta och svullnad. Den skadade kroppsdelen är orörlig med bandage eller band för att stödja det. Beroende på svårighetsgraden, din läkare kan ordinera smärtstillande, muskelavslappnande medel eller både och. Du kan bli ombedd att använda kryckor för ben, en sele för en arm och till och med för att få massor av sängläge. Senare blir det rekommenderas att du har fysisk terapi, inklusive ett graderat träningsprogram för att återställa styrka och motion.

Ben

Ben är levande strukturer. De består av levande ben celler som är inbäddade i en hård ram av främst kalcium, fosfor och andra mineraler. Benen fungerar som lagring och leverans faciliteter för mineraler. Men inuti några ben är mjuka kärnan marrows som producerar alla av dina röda blodkroppar, trombocyter och de flesta av dina vita blodkroppar.

Skelett ben fungerar främst som ett system för stöd till olika delar av kroppen. Även de omger och skyddar organen. Sjukdomar såsom frakturer och ben infektioner eller osteomyelit kan vara inblandad som källor av fysisk smärta.

Lederna

energisk behandling av lederna

I kroppen finns det många leder, rörelser som är viktiga för att fungera i det lymfatiska systemet och de inre organen. Lederna kan vara bindväv fibrer gå med benen ihop en sådan suturer på kraniet. Lederna är också ” gångjärn-liknande strukturer mellan angränsande ben som gör att benen att röra sig i förhållande till varandra.

Knäet är ett gångjärn gemensamt som tillåter rörelse i endast en riktning bakåt. Det finns mer än en typ av gemensam i kroppen. Varje kota (ryggraden) av ryggraden kan röra sig något i förhållande till varandra. Detta ger dig tillräckligt med flexibilitet för att böja ryggraden i flera riktningar.

En annan typ är en ” boll-och-socket joint, ett exempel är axel och höfter. Den boll-och-socket joint tillåter rörelse i flera riktningar, inklusive böja, vrida och rotera.

Andra än de suturer, varje gemensamt är bundna tillsammans på utsidan av fibrösa band eller ligament. Inuti dessa ligament är en fibrös ledkapseln. Inne i ledkapseln ligger ett tunt membran (synovium) som fortsätter att producera små mängder vätska för att smörja leden.

Lederna där ben ihop den beniga ytor består av flexibla och mjuka brosk. Stukningar och vrickningar är tänkt som chef källor av fysiska och ledvärk.

Möjligheten för lederna att genomgå komprimering, töjning och separation bestämmer mängden av styvhet och stabilitet i din kropp. Lederna får begränsas först, följt av muskelstelhet. Bristen på gemensamma rörelsen leder till muskel-orörlighet, vilket leder till ytterligare muskelstelhet.

När du får ont i en muskel, ben eller gemensamma, mycket av det välbekanta råd du hör och läser är delvis, om inte helt felaktiga. Sanningen är ofta precis tvärt emot vad du har sagt. När det gäller att få människor ut ur smärtan, den moderna medicinen fortfarande använder samma procedurer som aldrig har arbetat. De fortsätter att använda dem och hoppas att den här gången kommer de att få olika resultat.

Det är därför en energisk teknik som går bortom den moderna medicinen behövs för att få till källan av smärta—-en teknik som tester för svagheter i den kropp – själ-ande är att föredra. När den specifika svaghet som orsakar smärta identifieras, smärtan försvinner.

Om de skäl som du får för din smärta inte göra din smärta bättre på plats, anledningen är felaktig. Rätt svar har sin egen energi för att göra situationen bättre. Det är hur du vet att du har identifierat den sanna källan till en smärta—av resultaten. En bra energisk teknik står på dess resultat.

LEAVE A REPLY