Den Låga Carb Diet Sammanfattas

Låga Carb Diet

Du måste väl ha märkt det obestridliga faktum att det låg kolhydrat kost är en mycket populär diet ämne just nu.

Efter att hjärntvättas till att hålla en låg-fett diet, Amerikaner är nu den mest överviktiga människor på planeten, och de blir allt fler överviktiga eftersom tiden går. Mer oroande att risken för diabetes är också att bli högre. Som en konsekvens av detta är att man tror att över 30 miljoner Amerikaner har tagit upp någon form av låg carb diet.

Om du funderar på att inleda en låg carb diet, lite bakgrundsinformation kan hjälpa.

Låt oss ta en kort titt på den kost fördelarna med minskad carb banta ner planer och undersöka huruvida den låga carb vinkel på viktkontroll är en förbättring på mer känd lägre fetthalt kost.

Varför är Minskad carb Diet system populära?

Låga Carb Diet

De flesta människor njuter av att vara smal och hälsosam, men vi alla hatar att kost, naturligtvis.

Med atkins diet (och andra nedsatt kolhydrat dieter), kravet är att du får äta så mycket fett och protein som du vill och ändå minska din vikt.

I grundläggande termer och på en låg kolhydrat diet, kan du gorge själv dumt, förutsatt att du äter endast godkända livsmedel.

Så det borde inte vara en överraskning att minskas kolhydrater kost är så framgångsrika.

Till största del, människor tar upp en diet av främst två skäl, för att minska i vikt, eller för att bli friskare, eller i vissa fall både och.

Vissa människor hävdar att de Atkins diet, kan du uppnå en viktminskning snabbt, men på bekostnad av att orsaka skada för din hälsa.

Inte överraskande, anhängare av Atkins diet hävdar att det är helt säkert och mycket effektivt. Deras teori är att den västerländska världen är inte bestående en underlåtenhet att göra motion, men har bestämt sig för att äta mer kolhydrater, vilka, som en följd, stimulera aptiten och gör att du äter mer.

Många anhängare av minskad carb diet tror att det är en närmare match kosten regimen som man följt under de tidiga stadierna av mänskliga evolution, och är därför mer naturligt. De håller på att Paleolitiska kosten skulle inte inkluderar spannmål, stärkelse och raffinerat socker, och att vi förmodligen inte utvecklats betydligt sedan de tidiga Neolitiska perioden, vilket illustrerar att konsumera dem bör undvikas i dagens och att deras konsumtion kan leda till att oroa och till stor del okända konsekvenser.

Kost-elit är ännu inte redo att förändra sina uttalade åsikter, men några nya studier har gjort en studie av den förmodade onda av Atkins diet, och resultatet har varit helt ofattbar: dieters på Atkins diet gå ner i vikt och bli mer hälsosam.

Minskad kolhydratintag förespråkare hävdar att det finns också ett betydande antal av betydande medicinska rapporter visar att en låg kolhydrat diet som Atkins diet kan definitivt leda till ett betydande och ihållande förlust av vikt.

Det är svårt att veta vem de ska tro som båda parter är citera medicinska studier som är tänkt att stödja sina respektive fall.

Om du försöker att hitta information och råd om kolhydrater och vikt förlust, och det är alltid bra att spåra en hektisk låg carb diet forum eller diskussionsforum.

Bästa hälsningar möta din lägre carb diet och den nya hälsosammare dig.

LEAVE A REPLY