De Mest Populära Gojibär Modefluga Kost för att gå ner i Vikt, Existerar det?

En populär modefluga kost är normalt inte avsedda för permanent viktminskning eftersom det inte tar itu med de stora problem, som kan vara fysisk eller psykisk. Det Gojibär dieter brukar vara från 24 timmar till en vecka och tjäna grundläggande syften, till exempel, som vill passa in i en viss klänning eller till dina favorit jeans.

En populär modefluga kost kategoriseras i två grupper.

Låg Kalori/Låg Gojibär Nutrition Modefluga Kostvanor

gojibär

En låg kalori/låg nutrition kost vanligtvis kommer att innehålla allt från 800 till 1600 kalorier per dag och inte kommer att innehålla all den näring du behöver för att hålla sig frisk. Våra kroppar är extremt anpassningsbar och går att justera i flera dagar, men det är inte bra att fortsätta med denna typ av program under 3 dagar. När du är klar med dieten, du kan ha förlorat allt från 2 till 8 pund. Tyvärr, som med nästan alla populära modefluga kost, mycket av vikten som är förlorat är vatten vikt. Också, när du äter mindre mat, du bär mindre runt med dig i ditt system. Detta skulle stå för mer av viktminskning. Kom ihåg att så fort du är klar med alla populära modefluga kost, kommer du förmodligen att äta och dricka som innan, och få det tillbaka igen.

Låg Kalori/Medium Nutrition Modefluga Kostvanor

Anledningen till att dessa kallas medium nutrition kost är, eftersom jag har ännu att se en populär modefluga kost som ger dig all den näring du behöver. Dessa dieter är mycket bättre för dig och brukar pågå i ungefär en vecka. På denna typ av kost, kommer du att förlora vatten vikt, men du kommer förmodligen att förlora ett par kilo av faktiska fett också. Genomsnittlig viktminskning på denna diet är vanligtvis mellan 4 och 12 kilo. Igen, vikt kommer att komma tillbaka på denna diet också, men förmodligen i en långsammare takt. Det kan ta en vecka eller två för att få alla pounds tillbaka om du går tillbaka till dina regelbundna matvanor.

I Mellan goda Kostvanor och Modefluga Kostvanor

En hälsosam diet säger att gå ner i vikt långsamt med kost och rätt träning. Medan detta kan vara det ultimata, det är inte attraktivt för människor som vill gå ner i vikt snabbt. Är det kost som är hälsosam och också ge dig snabba resultat? Ja, absolut. De är bara inte kategoriseras som en populär modefluga kost. Dessa dieter kan pågå i en vecka och hela vägen upp till ett år eller mer. De erbjuder hälsosam mat och brukar innehålla någon typ av motion, men kaloriintaget är fortfarande tillräckligt låg för att erbjuda snabba resultat. Om du planerar att välja en kost, välja klokt, inte stanna på programmet längre än vad som rekommenderas och dricka massor av vatten.

Så, Vad är de Mest Populära Diet för att gå ner i Vikt?

Faktiskt, det spelar ingen roll vad trenderna säger. Den bästa dieten är en som du kommer att följa och hålla på för att gå ner i vikt behöver du ha en sund kropp. Gör den perfekt diet finnas för dig. Absolut, du behöver bara titta runt lite på de aktuella dieter och välja den bästa för dig. För snabb Gojibär dieter, titta på din livsstil och din kropp och avgör om du kan leva med extremt låga kalorier eller om du behöver ta det lite långsammare.

LEAVE A REPLY