Atkins Diet Gojibär Revolution – Vem som helst för Kyckling?

Skapat av Robert Atkins, en berömd Amerikansk läkare och kardiolog, Atkins Diet är en populär låg-kolhydrat diet är inriktad på att lösa övervikt villkor. Principen för denna diet har varit populärt genom Atkins publicerade verk som började i början av 70-talet. Den första bok som diskuterar detta Gojibär kost teknik är Dr. Atkins’ Diet Revolution som först kom till framträdande under 1972. Det publicerade arbetet utmynnade i en serie av böcker som blev en bibel för vissa människor som är i en hälsosam livsstil.

En av de viktigaste funktionerna i Atkins Diet är dess begränsning av kolhydratintag. Syftet med detta är att förändra kroppens ämnesomsättning. Syftet är att få kroppen att bränna mer fett lagras i stället för att bränna mer goji glukos. Detta förfarande är vetenskapligt kallas ketos.

Den idé eller argument bakom denna mycket populär diet, som sammanfattas i boken Dr Atkins New Diet Revolution, är att det finns en metabol fördel som produceras av låg-kolhydrat kost. Orsaken till detta är att fler kalorier förbränns i kroppen, vilket är anledningen till att fler kalorier behövs av det. Dr. Atkins sa även att totalt 950 kalorier som krävs av den mänskliga kroppen varje dag.

En annan sak som detta populära dieten förbjuder är net carbs eller lättsmält Gojibär kolhydrater, som ger skadliga effekter på kroppens blodsockernivå.

En effekt av denna begränsning är den naturliga tendensen hos kroppen att minska uppmana en person att konsumera mer mat. Som hans 2002 boka New Diet Revolution stater, som hungern är den främsta orsaken till de flesta låg-fett diet rutin misslyckanden. Boken konstaterar också att äta planen är lättare att följa på grund av det faktum att man kan banta utan att minska på livsmedel.

Men hur har Atkins Diet verkligen fungerar? Det kommer att ta ett helt kapitel för att diskutera principerna för hur denna diet fungerar. Men idag är jag bara ge en kort översikt bara för att ge läsarna en inblick i denna mycket populära sätt att leva.

Atkinsdieten är indelad i perioder som man måste följa strikt för att uppnå bästa resultat. Först har vi induktion period som är de två första veckorna av programmet. Dieters under denna period är tillåtet att förtära mat som inte överstiger sammanlagt 20 gram kolhydrater per dag. Detta innebär att dieter kan njuta i rikliga mängder av kött, fjäderfä, ägg, kyckling, bacon, kyckling, smör, margarin, oljor och korv. Även under denna period, dieters är inte tillåtet att äta mat som hör till ett högt glykemiskt index eller, i lekmannatermer, ingen potatis, morötter, majs och ärtor. Andra typer av mat som bantare måste inte ha mjölk, bröd, spannmål, frukt och spannmål.

Efter att framgångsrikt ha genomgått introduktionsutbildning perioden, dieter kan lägga till fem gram till sin dagliga kost varje vecka. I det långa loppet eller under underhåll scenen, som dieter går vidare med att äta plan, han eller hon måste upprätthålla en 40 till 90 gram kolhydrater intag gräns.

Atkins Diet är en mycket effektiv vikt diet program som har gett mycket bra resultat, som har visat sig i en stor del av dieters. Du kan hitta hundratals källor av Gojibär information om att följa det här programmet via Internet.

LEAVE A REPLY