Akupunktur och Män Titan Gel Hälsa

titan gel effects

Visste du att män är 24% mindre benägna än kvinnor att besöka en läkare för rutinmässig vård? Män till skillnad från kvinnor, bör ta hand om sin hälsa under alla stadier i livet. Det kan vara obehagligt att diskutera liggande, erektil dysfunktion, eller infertilitet frågor med din läkare, dock är det i ditt bästa intresse att vara ärlig. Dessa villkor påverkar din hälsa och som påverkar ditt sexliv, relationer och känslomässiga hälsa.

Akupunktur och Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) kan hjälpa dig att uppnå din bästa hälsa.

Följande är män Titan Gel förhållanden som kan underlättas genom akupunktur:

titan gel effects

Prostatit är en inflammation i prostatan, vilket orsakar smärta i bäckenet och urin symptom. Prostatit har okända orsaker, och därför kan vara svår att behandla. Symtom är smärta eller brännande när man kissar, smärta i bäckenet och nedre delen av ryggen, och ett frekvent behov att urinera. Studier har visat att växtbaserade terapi och akupunktur är effektivt för att lindra kronisk bakteriell prostatit. http://www.wellnessgalax.com/titan-gel/

Prostatacancer drabbar ungefär 1 av 6 män i Usa. Det föreslås att alla män över 50 års ålder får årligen filmvisningar, eftersom sjukdomen svarar bra på behandling när upptäcks tidigt. Symptomen kan omfatta nedre delen av ryggen eller höften smärta, blod i urin eller sperma, och vattenkastningsbesvär. TCM och akupunktur kan lindra biverkningarna och öka hälsan hos män med prostata cancer.

Godartad prostataförstoring (BPH) uppstår när liggande komprimerar urinröret. Det är ett mycket vanligt problem och drabbar cirka 50% av män över 60 år. Symptom kan inkludera svårighet att börja kissa, långsamhet i urinvägarna, frekvent urinering, och behovet av att urinera under natten. Vanliga behandlingar inkluderar läkemedel, egenvård tekniker, och kirurgi. Akupunktur stöder totala urinvägarna hälsa och kan bidra till att återställa och balansera.

Erektil Dysfunktion (ED) är ett tillstånd som uppstår hos de flesta män någon gång i sitt liv, men problem kan tyda på en mer allvarlig fråga. Orsakerna till ED inkluderar diabetes, igensatta blodkärl och hjärt-och kärlsjukdomar, samt läkemedel, ångest, depression och stress. Behandlingar inkluderar läkemedel, medicintekniska produkter och kirurgi. Förmån av akupunktur är att det kan öka en människas sexuella uthållighet.

Infertilitet normalt uppträder hos män på grund av dålig kvalitet eller rörelse eller en låg koncentration av spermier. Akupunktur har visat i samband med Västerländsk medicin för att förbättra spermiernas kvalitet och produktion och öka chansen till framgång. Akupunktur och TCM kan också bidra till att både man och kvinna för att hantera känslomässig stress när du har problem att bli gravid.

Manliga depression kan visa sig genom känslor av irritation, frustration, utmattning, förlust av intresse i arbete och socialt liv, och sömnstörningar. Stress och ångest kan minskas och kropp och sinne lugnas genom akupunktur.

Manliga klimakteriet (MM), även känd som androgen nedgång, har symptom som humörsvängningar, depression, sexuella problem, och trötthet. Växtbaserade terapi och akupunktur kan hjälpa män när de blir äldre och lindra tecken på MM.

Vad kan du förvänta dig under din behandling?

Din läkare kommer att notera din sjukdomshistoria och utföra en undersökning för att fastställa orsaken till dina hälsoproblem. En behandlingsplan skall vara utformade för dig att återställa kroppen till dess naturliga balans.

Fina, sterila nålar ska läggas in på specifika punkter på kroppen under behandlingen för att återställa balansen av energi. Förutom akupunktur, din läkare kan innehålla närings-och naturläkemedel i din Titan Gel behandlingsplan.

LEAVE A REPLY